G. Beauty Brasov

MOBIL: 0770-669-263

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Ce Este și Care Sunt Beneficiile Acidului Hialuronic

G. Beauty Center

În ultimii ani, utilizarea acidului hialuronic a revoluționat tratamentele din medicina estetică și în special și-a găsit întrebuințarea în tehnicile de întinerire a feței. Principalele motive revoluționare sunt tolerabilitatea totală a organismului și rezultatele care lasă o amprentă naturală.

Din ce în ce mai mulți bărbați și mai multe femei au renunțat la medicina chirurgicală și au început să aleagă medicina estetică, mai ales în cazul practicilor care mizează întinerirea facială și îmbunătățirea estetică a pielii.

În acest sens, acidul hialuronic s-a dovedit o substanță care permite tratamente mult mai puțin invazive, dar în același timp eficiente. Citește mai jos modurile și rezultatele în urma utilizării acidului hialuronic.

Ce este acidul hialuronic și pentru ce se utilizează

 • Acidul hialuronic este o substanță produsă în mod natural de corpul nostru. Este unul din componentele principale ale structurii țesutului pielii. Conformația lui fibroasă asigură pielea să rămână tonifiată, elastică și compactă.
 • Organismul nostru produce acidul hialuronic în mod autonom. Cantitatea produsă devine însă deficitară odată cu înaintarea în vârstă, moment în care încep să apară primele linii de expresie.
 • Scăderea acidului hialuronic din piele, precum și a colagenului și elastinei, duce la o slăbire a țesuturilor pielii. Acesta este motivul pentru care tratamentele de întinerire ale medicinei estetice se adresează în esență unui public adult.

Cum se utilizează acidul hialuronic

 • Acidul hialuronic își găsește diverse întrebuințări în tratamentele de medicină estetică, dar cele mai populare sunt cu siguranță injectarea cu Hyaluron Pen de care poți beneficia la salonul de cosmetica G. Beauty Concept din Brașov.
 • În medicina estetică, umpluturile pe bază de acid hialuronic sunt folosite în principal pentru corectarea unor defecte estetice. În ceea ce privește buzele, de exemplu, filler-urile au sarcina de a oferi o mai mare fermitate și volum.
 • Într-o a doua analiză, după cum am menționat până acum, acidul hialuronic este folosit pentru a reduce vizibilitatea ridurilor. Pot fi linii de expresie sau riduri datorate expunerii la soare. Un aspect interesant al acidului hialuronic este că se utilizează și pentru contrastul semnelor pielii din cauza acneei severe.
 • În consecință, poate fi folosit și pentru a reduce evidența cicatricilor datorate operațiilor chirurgicale. În unele cazuri, este pur și simplu folosit pentru a umple țesuturile pielii și a le rigidiza structura.

Rezultate și contraindicații

Spre deosebire de unele practici, care văd folosirea unor substanțe artificiale, cele pe bază de acid hialuronic aduc cu ele un avantaj în plus. Fiind o substanță produsă de organism, eliberarea acesteia în țesuturile pielii este extrem de sigură.

Acest lucru se datorează faptului că nu există nicio șansă de apariție a efectelor nedorite sau secundare. Un alt punct în favoarea acidului hialuronic este că este o substanță care odată cu trecerea timpului, acidul hialuronic infiltrat este complet absorbit de organism.

Efectele au o durată limitată dar cu toate acestea beneficiile tratamentului se poate vedea imediat. Rezultatele obținute pot dura până la doi ani.

Faza post-tratament este extrem de simplă și scurtă, după injecții, pacientul va putea reveni imediat la activitățile sale normale.

Te așteptăm la salonul de înfrumusețare G. Beauty Concept din Brașov pentru a beneficia de tratamente non-invazive care îți ajută pielea să recapete strălucirea tinereții.

"O inimă îndrăgostită de frumos nu îmbătrânește niciodată"

G.Beauty Center by Gabriela

 

⏰   PROGRAM :

 • Luni: 09:00-17:00
 • Marti: 09:00-17:00
 • Miercuri: 09:00-17:00
 • Joi: 09:00-17:00
 • Vineri: 09:00-17:00
 • Sambata: 09:00-14:00
 • Duminica: Inchis

Centrul de infrumusetare si remodelare corporala G. Beauty Concept
Strada 13 decembrie Nr. 96 Brasov, Romania 500164
Phone:0770-669-263