G. Beauty Brasov

MOBIL: 0770-669-263

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Stilizare gene și sprâncene

G. Beauty Center

 

Stilizare gene și sprâncene la G. Beauty

Sprancenele si genele sunt parti extrem de importante ale fetei. Pe langa rolul estetic pe care il au, acestea sunt o forma de protectie a ochilor, impiedicand apa, transpiratia si praful sa cada in sacul ocular. De asemenea, atat sprancenele, cat si genele au un rol important in comunicarea interumana.

La G-Beauty acordam o atentie speciala genelor si sprancenelor

Data fiind importanta acestor zone cu pilozitate, am dezvoltat mai multe servicii de infrumusetare dedicate exclusiv lor. Avem o echipa de profesionisti care iti ofera servicii complete de pensat, laminare sau stilizare, in asa fel incat sa oferi cu incredere zambete in stanga si in dreapta, exprimand cu acuratete toate sentimentele pe care le traiesti.

O sedinta de stilizare gene si sprancene la G-Beauty Brasov incepe intotdeauna cu cateva minute de consiliere, in care descoperim care este rezultatul la care trebuie sa ajungem. Fiecare persoana este diferita si fiecare persoana are experiente diferite in ceea ce priveste ingrijirea sprancenelor, motiv pentru care serviciile pe care le oferim pot sa difere foarte mult.

Care sunt procedurile pe care le oferim?

 • Pensat sprancene si vopsit clasic sprancene. De cele mai multe ori, pensatul clasic este suficient pentru obtinerea unor sprancene perfecta. Este o procedura pe care o facem cu foarte mare atentie, in asa fel incat sa obtinem o forma ingrijita, potrivita pentru fizionomia fiecarei cliente in parte. Pentru persoanele care au sprancene ce incep sa isi piarda din pigment, vopsitul este o solutie cat se poate de eficienta, de care ne ocupam folosind cele mai bune produse.
 • Laminare gene. Toate femeile isi doresc gene bogate, lungi si curbate. Laminarea genelor presupune hranirea acestora cu vitamine si minerale, ceea ce le imbunatateste aspectul, asigurandu-le volum si o curbura perfecta. Procedura de laminare gene are efect de pana la 6 saptamani si este ideala pentru orice femeie.
 • Vopsit gene. Daca folosesti adesea rimel pentru a obtine gene bine conturate, care sa iti faca ochii mai expresivi, vopsirea genelor este o solutie excelenta. Aceasta intensifica culoarea genelor, eliminand nevoia de a folosi rimel pentru aproximativ o luna de zile;
 • Aplicarea de extensii de gene. Gene lungi si voluminoase, care te ajuta sa fii mult mai expresiva si mai atractiva. Folosim extensii de gene fir cu fir, de cea mai buna calitate, aplicate cu tehnica de volum 3D sau cu tehnica de volum 4D.
 • Laminare sprancene. Laminarea sprancenelor reprezinta hranirea acestora si aranjarea lor pentru a se obtine un look tineresc si atragator. Este cea mai buna solutie prin care se pot imblanzi firele ciufulite, se pot regenera firele existente si se poate obtine un contur perfect;
 • Pensat si vopsit cu Henna. Procedura de stilizare Henna este o procedura perfecta pentru persoanele care au goluri in sprancene. Rezultatul consta in sprancene cu aspect natural, care dureaza pana la 6 saptamani;
 • Pensat barbati. Nu doar femeile au neovie de sprancene frumoase. Barbatii pot deveni mai expresivi si mai atragatori cu niste sprancene bine conturate. Oferim servicii complete pentru ingrijirea sprancenelor barbatilor.

"O inimă îndrăgostită de frumos nu îmbătrânește niciodată"

G.Beauty Center by Gabriela

 

⏰   PROGRAM :

 • Luni: 09:00-17:00
 • Marti: 09:00-17:00
 • Miercuri: 09:00-17:00
 • Joi: 09:00-17:00
 • Vineri: 09:00-17:00
 • Sambata: 09:00-14:00
 • Duminica: Inchis

Centrul de infrumusetare si remodelare corporala G. Beauty Concept
Strada 13 decembrie Nr. 96 Brasov, Romania 500164
Phone:0770-669-263