G. Beauty Brasov

MOBIL: 0770-669-263

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Acum Poți Beneficia de Tehnologie Revoluționară în Brașov

G. Beauty Center

Beauty Concept a ales cu grijă echipamentele estetice pentru cosmetică facială și corporală.

Am ales tehnologii inovatoare, de ultimă oră și de înaltă calitate. Pacienții sunt mulțumiți de rezultatele obținute, vizibile la scurt timp.

Distribuitorul nostru de echipamente este de încredere și recunoscut. L’Ortec Medical este axat pe fiabilitatea produselor furnizate pentru a întâmpina nevoile tehnicienilor din domeniul medicinei cosmetice.

Primim suport din partea distribuitorului, training-uri, învățăm ce stă la baza tehnologiei echipamentelor și le folosim pentru a avea rezultatele cele mai bune.

Folosim aparatul D-LIGHT Plus de la L’Ortec Medical, cu tehnologie Nd:YAG Q-Switch pentru îndepărtarea tatuajelor corporale.

Știm cât de neplăcut este să vrei să scapi de un tatuaj. Tehnologia laser a revoluționat lumea îndepărtării tatuajelor corporale, pielea ta nu va fi afectată. Față de metodele tradiționale de îndepărtare tatuaje, procedura prin laser nu lasă iritații sau arsuri. În plus, undele folosite pentru a descompune particulele de cerneală declanșează corpul să intre într-o stare de vindecare. Corpul va începe să producă elastină și colagen iar particulele descompuse se vor elimina de sistemul limfatic.

Pentru ce utilizăm aparatul D-LIGHT Plus:

 • Estomparea sau îndepărtarea tatuajelor de diferite culori;
 • Îndepărtarea tatuajelor cosmetice (sprâncene, buze);
 • Îndepărtarea petelor pigmentare cauzate de vârstă;
 • Tratamentul hiperpigmentațiilor cauzate de soare.

Un alt aparat distribuit de L’Ortec Medical este cel pentru epilarea definitivă cu laser, modelul INFINITY 1200 UPGRADE.

Laserul acționează strict sub epidermă, fără afectare profundă. Acționează asupra foliculilor firelor de par și inhibă dezvoltarea rădăcinii, fără să irite pielea sau să afecteze țesutul. Rezultatul este o piele fină încă de la primele tratamente. Tratamentul cu laser este eficient pentru orice tip de păr, fie ca e vorba de fire de păr subțiri sau groase, închise ori deschise la culoare (negre, roșcate, blonde, albe etc.). De asemenea, epilarea cu laser poate fi făcută pe toate tipurile de piele, atat pe pielea deschisa, cat si pe cea închisă la culoare sau bronzata. Fiecare ședință o personalizăm în funcție de pacient, de culoarea pielii și culoarea firului de păr.

Recomandăm să apelezi la un profesionist când vine vorba de corpul tău. Noi, la G. Beauty Concept suntem instruiți să îți oferim cele mai bune servicii de înfrumusețare.

La G. Beauty Concept te poți bucura de tratamente non-invazive cu aparatură de ultimă generație. Te așteptăm să beneficezi de serviciile premium oferite de noi.

"O inimă îndrăgostită de frumos nu îmbătrânește niciodată"

G.Beauty Center by Gabriela

 

⏰   PROGRAM :

 • Luni: 09:00-17:00
 • Marti: 09:00-17:00
 • Miercuri: 09:00-17:00
 • Joi: 09:00-17:00
 • Vineri: 09:00-17:00
 • Sambata: 09:00-14:00
 • Duminica: Inchis

Centrul de infrumusetare si remodelare corporala G. Beauty Concept
Strada 13 decembrie Nr. 96 Brasov, Romania 500164
Phone:0770-669-263