G. Beauty Brasov

MOBIL: 0770-669-263

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Află cum să-ți ușurezi viața … tratamente semi-permanente pentru o viață lipsită de griji!

G. Beauty Center

Trăim într-o lume în care alergăm toată ziua și nu avem destul timp. Ai face orice doar să mai câștigi niște timp pe care să-l petreci cu cei dragi sau relaxându-te?

Machiajul face parte din rutina zilnică pentru majoritatea femeilor. Este o plăcere uneori să îți aplici machiajul și să adaptezi culoarea rujului sau a fardului la starea ta de spirit sau la stilul vestimentar ales. Partea cea mai grea când te machiezi este la sprâncene. Este greu să le faci să arate perfect dacă ai goluri din urma pensatului excesiv. În plus, trebuie să ai grijă tot timpul să nu umbli cu mâna pe față ca să nu le ștergi.

Sprâncenele joacă un rol foarte important atunci când ne exprimăm emoțiile. Au rol în frumusețe și în comunicarea non-verbală. Ele îți armonizează fața, îți scot trăsăturile feței în evidență. Aspectul lor definitoriu fac ca machiajul să arate frumos și profesional.

Tehnica micropigmentării te poate scăpa de utilizarea zilnică a creionului pentru conturarea sprâncenelor. Când te machiezi cel mai mult timp îl poți pierde cu creionatul sprâncenelor. Cu ajutorul tehnicii de microblading te vom ajuta să ai sprâncene corect conturate, potrivite fizionomiei tale. Golurile vor fi acoperite, dacă sprâncenele tale sunt rare, scurte întrerupte, subțiri sau vrei să corectezi un tatuaj această tehnică te va ajuta să obții un aspect natural pentru sprâncenele tale.

Rezultatele obținute durează până la 12 la 18 luni. Timp de un an și jumătate poți spune adio creionului, iar cele 10 minute zilnic pierdute le vei putea petrece cum îți dorești tu. Plus nu mai este nevoie să cumperi toate creioanele, fardurile sau orice alt machiaj pe care îl folosești pentru sprâncene.

Efectul final este de sprâncene pudrate, iar la salonul de cosmetică G. Beauty Center din Brașov, ne asigurăm că forma finală este ideală pentru trăsăturile tale.

Îți vine să crezi că acest tratament non-invaziv îți oferă rezultate îndelungate și dimineața când te pregătești să mergi la servici vei câștiga 10 minute să faci ce vrei tu?

În plus, este rezistent la apă. Nu trebuie să îți faci griji că nu poți merge la piscină, te poți bucura de toate activitățile tale preferate fără să trebuiască să îți retușezi sprâncenele.

Tehnica de micropigmentare este una dintre cele mai mari tendințe în machiajul semi-permanent. Află mai multe detalii despre această tehnică pe pagina noastră și contactează-ne pentru o programare.

"O inimă îndrăgostită de frumos nu îmbătrânește niciodată"

G.Beauty Center by Gabriela

 

⏰   PROGRAM :

  • Luni: 09:00-17:00
  • Marti: 09:00-17:00
  • Miercuri: 09:00-17:00
  • Joi: 09:00-17:00
  • Vineri: 09:00-17:00
  • Sambata: 09:00-14:00
  • Duminica: Inchis

Centrul de infrumusetare si remodelare corporala G. Beauty Concept
Strada 13 decembrie Nr. 96 Brasov, Romania 500164
Phone:0770-669-263